Ett onödigt påhitt?


Det här går att köpa på Heathrows flygplats. Tuggbara tandborstar. Det låter väldigt konstigt och äckligt (för mig som avskyr tandkräm). Samtidigt kan man undra vem som har tid och som får betalt för att hitta på sådana här saker.
En poäng med innovationen är förstås att den löser problemet för resenären som inte får ta med tandkräm ombord på planet (vätskerestriktionerna som gäller för handbagage). Men annars? Ska man se det som ett nyttigt godis?

Kommentarer

he he, man skulle tugga dem som tuggummi. Ganska roligt men hur rena och fin blir tänderna? Skulle vara kul att ha för att ge bort som rolig present :)Väldigt osvenskt
Matilda sa…
Den tatuerade mamman >> Jag utförde inget vetenskapligt experiment och kan därför inte ge något utlåtande om dem. Men jag har svårt att tänka mig att den kommer åt överallt. ja, man kanske ska trycka ut några sådana nästa gång man är där för att ge bort :)
Anonym sa…
verkligen en skum pryl! fast jag fick minsann med mig en minitub med tandkräm på planet till thailand, tillsammans med en minitandborste ;)
Matilda sa…
Nfovm >> Sådan har jag också fått! jag tror att flygbolagen ger ut det på långflyg för att de vet att folk inte får ta med sig dem i handbagaget längre. Och efter en lååång flygtur så kanske man vill fräscha till sig något.
rigg sa…
innan jag läste klart bloggposten helt hade jag samma svar att ge som du kom på på slutet, kan vara bökigt att borsta tänderna ibland under resa, inte bara i flygplan. Men som sagt var: Skum pryl!
Cax sa…
Nej, jag tror inte på denna idén riktigt.
Det blir en ond cirkel liksom.
Man ska ju alltid borsta tänderna innan man går och lägger sig ju.
Men efter man ätit upp denna så måste man ju borsta tänderna igen...å igen...å igen.
Det blir liksom ingen sömn på det sättet. :)
Matilda sa…
Rigg >> Förhoppningsvis så löddrar den mer än skummar ;)

Cax >> Men du ska ju inte ÄTA den!
Anonym sa…
hahahahahah. Påminner om de där löstandsgodisarna som fanns. Eller kalsonger i en konserv.

Världen är galen!
Anonym sa…
jag fick först en rolig bild i huvudet där man åt (tuggade) själva tandborsten.
det skulle vara ganska kul. alltså, om man inte visste om att man kunde tugga på tandborsten och såg någon som helt plötsligt på stan började svälja sin tandborste! (ungefär som en såndär butterickspryl som ätbara servetter)
:)
Matilda sa…
Maria >> Ja visst är den galen :D För vad ska man med kalsonger i konserver!
Personligen är jag väldigt fascinerad över de här växterna man kan köpa i konservburkar som tydligen växer och kommer upp med ett budskap i still med "jag älskar dig". DET har jag inte riktigt fattat hur det går till än!

M. >> Det kan ju vara ett practical joke! Man vet ju aldrig...